Harriet van Eldik - ten Hoopen, Ruinerwold |  Mail: info@htenhoopen.nl of harrietvaneldik@me.com 

Harriet van Eldik - ten Hoopen, Ruinerwold |  Mail: info@htenhoopen.nl of harrietvaneldik@me.com Mobiel: 06-34316014

Over mij:
In 2013 heb ik mijn opleiding fotografie afgerond aan de fotoacademie in Groningen. Tijdens de opleiding kwam mijn belangstelling en voorkeur voor het fotograferen van bedrijven in al hun aspecten al snel naar voren. De veelzijdigheid waarbij zowel portretten, producten, architectuur, sfeer en events/bijeenkomsten in beeld gebracht moeten worden past het beste bij mij. Ik help je graag te bepalen welke beelden er nodig zijn om je bedrijfsverhaal te vertellen. Daarnaast zet ik mijn marketing achtergrond in om samen aan je beeldbank te werken zodat je genoeg materiaal hebt voor je website en social media. 

In mijn fotografie staan sfeervolle, rustige maar ook pakkende foto's centraal. Ik observeer situaties, laat mijn creativiteit stromen en probeer iets bijzonders te zien in gewone situaties. Als ik op locatie werk laat ik me inspireren door de situatie en setting van jouw ruimte. in mijn studio laat ik mij graag leiden door licht en schaduw en sfeer!

In de vier jaar dat we in Kuala Lumpur woonden heb ik mij meer kunnen richten op vrije kunstfotografie. Structuren en patronen spelen altijd wel een rol in de composities die ik maak. Door mee te werken aan verschillende exposities en mij met de camera in te zetten voor goede doelen heb ik mooie ervaringen opgedaan!

Neem gerust contact op voor informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Voor een vrijblijvend gesprek maak ik graag tijd! 


Projecten en exposities in Kuala Lumpur:

En natuurlijk heb ik diverse shoots gedaan voor o.a. de Nederlandse ambassade in Kuala Lumpur, een aantal bedrijven en bijeenkomsten in het conferentiecentrum in KLCC.

Website by Tomston